Huize Rafael
Brusselsestraat 146 - 3000 Leuven
info@huizerafael.be

 

Algemene voorwaarden Huize Rafael

- Een schriftelijke offerte is 24u geldig.

- Om de kamer(s) te bevestigen vragen we u uw creditcard gegevens (naam, nummer, vervaldatum, veiligheidscode op de achterkant) te sturen (fax of mail). Deze credit card zal ook gebruikt worden als waarborg voor mogelijke schade aan de kamer(s) en aan de gemeenschappelijke ruimten. Dit gebeurt altijd in overleg met u.

- De betaling gebeurt bij overhandiging van de sleutel of bij het toesturen van de toegansinformatie bij 'express check-In'  in contant of met credit card (Visa, Amex of MC).  Gelieve ons minstens 3 dagen op voorhand in te lichten als u contant wenst te betalen.

- De annulatiekost is 25% van de waarde van de reservering indien u meer dan 1 week voor de aankomstdatum annuleert. Indien u later annuleert is de annulatiekost 100% van de waarde van de reservering. Als u via een volledig ingevuld formulier op deze site reserveerd, is de annulatie binnen 24u na het sturen van onze bevestiging, kosteloos!

- Wij streven een lage prijs en een hoog comfort na.  Wij hebben gekozen voor een telefonische receptie.  U kan ons 24/24 7/7 bereiken op nummer +32-489--424172.  Heb begrip voor onze medewerkers, tussen 22u en 8u, alleen bellen voor dringende zaken! 

- Wij hebben voor jullie een zeer flexibel systeem uitgewerkt: de 'Express Check In'.  Enkele dagen voor uw aankomst sturen wij u de toegansgegevens door voor het hotel en uw kamernummer.  Uw sleutel vindt u aan de binnenkant van de kamer-.  Op deze manier kan u steeds op de kamer, gelijk wanneer u toekomt.  Check In vˇˇr 15u dient steeds door ons te worden goedgekeurd.  Wenst u toch een persoonlijke overhandiging van de sleutel dienen we een afspraak vast te leggen.

-  U bent steeds verantwoordelijk voor uw eigen bagage en goederen die u meebrengt. Huize Rafael kan nooit verantwoordenlijk gesteld worden voor ontvreemding, schade of diefstal van uw eigendommen,  zelfs wanneer de kamer op slot was.

- Het is ten strengste verboden om te roken op de kamer in de gangen, trappen, brandtrappen of ontbijtruimte.  Indien wij vaststeleln dat deze regel wordt overtreden zal een schadevergoeding van Ç50 per inbreuk worden aangerekend.  Het gebruik van kaarsen is eveneens verboden.

- Alleen personen die aangemeld zijn bij de check-in mogen gebruik maken van de faciliteiten. Bezoekers dienen steeds op de kamer te worden ontvangen, maar mogen niet overnachten.

 

Huize Rafael - Brusselsestraat 146 - 3000 Leuven - +32 - (0) 489 424172 -- info@huizerafael.be